Videoovervågning

Vil du gerne sikre din bolig eller virksomhed mod uvelkomne gæster.

Aalborg El-Service

Rebild El-Service

Bredt udvalg af videoovervågnings løsninger

Videoovervågning er populært som aldrig før, og med rette. Videoovervågning dækker nemlig flere af vores behov på én gang.

Den giver os en reel nedsættelse af risikoen for indbrud. Hvorfor skulle en indbrudstyv vælge huset som aktivt er overvåget, når nabohuset ikke er.

Har du behov for at optimere din sikkerhed, så kan hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor, kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

Vi et bredt udvalg af videoovervågnings kameraer og optagere.

Vi kan nu præsentere Milesight videoovervågning, som kan opfylde jeres krævende behov og som byder på nye avancerede indbyggede funktioner. Produktlinjen spænder fra IP-kameraer og NVR, til videohåndteringssoftware. Milesight tilbyder bl.a. op til 5 års garanti, med en høj bygge-kvalitet hele vejen igennem.

Flot kamera design

Milesights flotte design, gør kameraerne særdeles velegnede til montering både udendørs og indendørs. Milesights overvågningskameraer fåes i en hvid farve og flere af kameramodellerne findes også i en flot sort farve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Få et godt tilbud nu

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os