Energioptimering

Har du fået foretaget et energi/el-tjek af din bolig eller virksomhed?

Aalborg El-Service

Rebild El-Service

Energioptimering

Vi tilbyder el-tjek, energioptimering og modernisering af jeres el installation.

Et el-tjek er i mange situationer givet godt ud. Hvis der senere findes fejl på den elektriske installation, er det ejerskiftforsikring der dækker omkostningerne til udbedring. Og de få penge, et el-eftersyn har kostet kan hurtig være sparet, når ulovlige el-installationer skal udbedre

​Vi har mange års erfaring med energioptimering, og derfor er vi ganske kvalificerede til at udføre optimeringer for private boligejere, boligforeninger, boligselskaber, institutioner, virksomheder og butikker i og omkring Aalborg, Svenstrup, Støvring og Skørping.

Der er mange muligheder i forhold til energioptimering

​Energioptimering i forhold til el-installationer og el-forbrug handler om at finde frem til forældede og slidte installationer, der æder strøm, men også om at optimere en bolig til et moderne el-forbrug.

Dertil kommer, at energioptimering handler om at finde frem til besparelser ved udskiftning til energivenlige tiltag

Energioptimering kan ske med LED-belysning, automatiske tænk-og-sluk-ure og sensorer

Sensorer kan tænde og slukke efter behov, men sensorer kan også tilpasse belysningen i forhold til det naturlige lysindfald i løbet af dagen og i løbet af året.​

Der kan være tidspunkter på dagen, hvor der er behov for mindre kunstigt lys, mens det kan være anderledes på andre tidspunkter, alt efter solens placering og årstiden.

Få et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Få et godt tilbud nu

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os