Tyverialarm

Vil du gerne sikre din bolig eller virksomhed mod uvelkomne gæster.

Aalborg El-Service

Rebild El-Service

Tyverialarm

Opsætning af en tyverialarm skaber tryghed i ens hjem, men også på en arbejdsplads, især i en butik eller et kontor, der ligger isoleret.

Tyverialarmer kan ikke altid forhindre indbrud, men en alarmopsætning kan nedsætte risikoen, ligesom den kan forkorte et besøg, således tyvene ikke kan nå at forvolde megen skade.

Aalborg / Rebild El-Service tilbyder ikke alarmopsætning med tilkobling til en alarmcentral.

Det er ikke altid en optimal løsning, fordi unødige tilkald af en vagt koster mange penge, og falske alarmer kan ikke undgås, hvis udstyret skal være følsomt nok til at kunne reagere.

Det er alligevel højst udsædvanligt, at tyven fortsat er til stede, når vagten ankommer.

Sirene og alarmopsætning beskytter din ejendom.

​Når vi udfører en opsætning og installation af en tyverialarm er det med sirene, klokke eller andet signal til at skræmme tyven væk, men også til at stresse tyven undervejs i sit ærinde, hvis han trodser alarmen

Dermed vil han forlade stedet hurtigt frem for at tømme dit hjem eller din virksomhed stille og roligt. Hærværk vil også formindskes.

Du får direkte besked når alarmen går.

Vores alarm vil sende besked til dig, eller en anden ansvarlig, når der sker noget. Derved kan du tage ud til stedet, eller få en nabo til at kigge, når alarmen går.

​​​Såfremt der har været indbrud, kan du tildække den eventuelt knuste rude eller ringe til dit forsikringsselskab, så der kan blive lukket af for vind og vejr samt andre potentielle indbrudstyve.

Få et godt tilbud nu

Få et godt tilbud nu

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os