Videoovervågning

Vil du gerne sikre din bolig eller virksomhed mod uvelkomne gæster.

Aalborg El-Service

Rebild El-Service

Videoovervågning

Videoovervågning er populært som aldrig før, og med rette. Videoovervågning dækker nemlig flere af vores behov på én gang.

Den giver os en reel nedsættelse af risikoen for indbrud. Hvorfor skulle en indbrudstyv vælge huset som aktivt er overvåget, når nabohuset ikke er.

Har du behov for at optimere din sikkerhed, så kan hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor, kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

Hos Aalborg / Rebild el-service har vi et bredt udvalg af videoovervågning. Kameraer og optagere er af forskellige mærker, hvor vi blandt andet har Milesight og SecVision.

Vi kan nu præsentere Milesight videoovervågning, som kan opfylde jeres krævende behov og som byder på nye avancerede indbyggede funktioner. Produktlinjen spænder fra IP-kameraer og NVR, til videohåndteringssoftware. Milesight tilbyder bl.a. op til 5 års garanti, med en høj bygge-kvalitet hele vejen igennem.

SecVision produkter kan leveres som COAX, IP, eller trådløs videoovervågning.

SecVision leverer også stand alone kameraer til indendørs eller udendørs brug.

Få et godt tilbud nu

Få et godt tilbud nu

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os