Videoovervågning

VIL DU GERNE SIKRE DIN BOLIG ELLER VIRKSOMHED MOD UVELKOMNE GÆSTER?

Videoovervågning er populært som aldrig før, og med rette. Videoovervågning dækker nemlig flere af vores behov på én gang.

Den giver os en reel nedsættelse af risikoen for indbrud. Hvorfor skulle en indbrudstyv vælge huset som aktivt er overvåget, når nabohuset ikke er.

Har du behov for at optimere din sikkerhed, så kan hjælpe dig. Vi tilbyder alle vores kunder rådgivning og vejledning inden for montering af sikkerhedssystemer, der er tilpasset dine behov. Ved at gennemgå, hvilke risici din bolig eller virksomhed står overfor, kan vi give vores kunder et skræddersyet tilbud.

Hos Aalborg / Rebild el-service har vi et bredt udvalg af videoovervågning. Kameraer og optagere er af forskellige mærker, hvor vi blandt andet har Milesight og SecVision. 

Vi kan nu præsentere Milesight videoovervågning, som kan opfylde jeres krævende behov og som byder på nye avancerede indbyggede funktioner. Produktlinjen spænder fra IP-kameraer og NVR, til videohåndteringssoftware. Milesight tilbyder bl.a. op til 5 års garanti, med en høj bygge-kvalitet hele vejen igennem.

​SecVision produkter kan leveres som COAX, IP, eller trådløs videoovervågning.

SecVision leverer også stand alone kameraer til indendørs eller udendørs brug.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er naturligvis altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på telefon
25 70 51 45 ​Alternativt kan du skrive til vores e-mail på: mail@aalborg-elservice.dk

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt info

Aalborg El-Service:

​Telefon: 25 70 51 45

E-mail: mail@aalborg-elservice.dk

CVR: 31066026

Rebild El-Service:

Telefon: 93 94 51 45

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Adresse​ info

Kontor

Aalborg / Rebild El-Service ApS

​Højdedraget 30

​9530 Støvring​

Indehaver

Per Andreasen

Aut. El-installatør